LadyAnn
MEN
 
HTML-KDOK
 
GALRIA KPEK
 
KARCSONY
 
EGSZSGTR
 
RECEPTEK
 
OLVASNIVAL
 
MONDK
 
VERSEK IDZETEK
 
SZ
 
TL
 
MESE OLDALAK

 

Mese tv

Egyszer volt mese oldal kp

TV MSOR

Tv kp

Filmek Sorozatok

J szrakozst kvnok!

Ksznet az oldal szerkesztjnek!

 
HSVT
 
HALLOWEEN
 
OLDAL RTKEL
Az oldal ltogatk vlemnye fontos szmomra.
Krlek rtkeld oldalam

Egszen j
Elfogadhat
Van mit csiszolni rajta
Szvesen jvk mskor is
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
HONNAN

 

 

 
Sajtos telek1

Alms sajtpuding


Pannnia sajt 30 dkg
alma 2 db
tojs 4 db
rizsliszt 5 dkg
vaj 3 dkg
tejfl 2 dl
curry
szerecsendi
rlt fehr bors
s

Elksztse:
A Pannnia sajtot lereszeljk s 5 dkg-ot flretesznk. A tojsok srgjt a tejjel, a rizsliszttel s a fszerekkel habosra keverjk. Hozzadjuk a lereszelt almt s a 25 dkg sajtot. A tojsfehrjket kemny habb verjk s vatosan a sajtos masszhoz keverjk, vigyzva, hogy a hab ne trjn ssze. Kivajazott tzll tlba ntjk, a tlat vzzel telt tepsibe lltjuk. Kzepesen meleg stbe tesszk s addig gzljk, amg a beleszrt tre mr nem tapad r. Kzben a tejflt megszzuk, a maradk 5 dkg reszelt Pannnia sajttal sszekeverjk s a megslt sajtpudingra ntjk.



Apuka krumplilevese


olvaolaj 4 cl
fokhagyma 4 gerezd
paradicsom 15 dkg
tykhsleves 2 l
burgonya 50 dkg
srgarpa 15 dkg
cukkini 15 dkg
liszt 3 dkg
Pannnia sajt 20 dkg
rlt bors
s

Elksztse:
Az olajat felmelegtjk, beletesszk a fokhagymt s a felszeletelt paradicsomot. Az egszet megdinszteljk. Ezutn hozzntjk a tykhslevest, beletesszk a felkockzott burgonyt, s mindezt lefedve 20 percen t gyengn forraljuk. Beletesszk a kockkra vgott srgarpt s a felszeletelt cukkinit s addig forraljuk csendesen, amg a zldsgek megpuhulnak. Ezutn zestjk sval s borssal. Ha szksges, egy kevs liszttel kiss besrtjk. Tlalskor a felkockzott Pannnia sajtra merjk a forr levest.



Becsei sajtos kifli


liszt 1 kg
tej 0,5 l
leszt 5 dkg
cukor 2 dkg
joghurt 2 dl
margarin 29 dkg
Pannnia sajt 32 dkg
kmnyes reszelt Pannnia sajt 10 dkg
tojs 1 db
s

Elksztse:
Az lesztt a cukros, meleg tejben felfuttatjuk, a liszttel, a joghurttal, a sval s 4 dkg margarinnal sszedagasztjuk. Ezutn meleg helyen hagyjuk megkelni. A tsztt 2x8 rszre osztjuk s ismt pihentetjk. A cipkat kinyjtjuk, nyolcat-nyolcat egymsra tesznk, kzben a margarint egyenletesen a lapok kz kenjk. Folyamatosan addig nyjtjuk, amg kb. 4 mm-es tsztkat kapunk. 16-16 rszre vgjuk, ahogy a tortaszeleteket szoks. Mindegyik szelet tetejre egy-egy csk Pannnia sajtot tesznk s feltekerjk. A tsztkat egy tepsibe fektetjk, tetejket megkenjk a felvert tojssal, meghintjk sval s szezmmaggal. Elmelegtett stben, takarklngon aranysrgra stjk, s mg forrn megszrjuk kmnyes reszelt Pannnia sajttal.



Csirke Pannnia mdra


csirkemell 4 db
vaj 5 dkg
gomba 15 dkg
tejszn 2 dl
reszelt Pannnia sajt 25 dkg
liszt 5 dkg
tojs 2 db
zsemlemorzsa 15 dkg
olaj 3 dl
rlt bors
s

Elksztse:
Egy kis lbasban vajat olvasztunk s puhra proljuk benne a felaprtott gombt. Szzuk, borsozzuk, 2 kanl liszttel simra keverjk, majd a tejsznt hozzntve besrtjk. Hozzadjuk a reszelt Pannnia sajtot, s addig keverjk, amg a sajt megolvad. Kihtjk, majd a htszekrnybe tesszk. Ha megdermedt, 4 rszre osztjuk s rkenjk a 4 db kivert, szott csirkemellre. Felgngyljk s hstvel sszetzzk. Lisztben, tojsban s zsemlemorzsban megforgatjuk s forr olajban kistjk. Rizzsel s vegyes zldsgsaltval knljuk.



Csirkemell bazsalikomos slt paradicsommal


csirkemell 60 dkg
paradicsom 15 dkg
olvaolaj 3 cl
Pannnia sajt 25 dkg
bazsalikom
rlt fehr bors
s

Elksztse:
A filzett csirkemelleket megszzuk, rlt fehr borssal fszerezzk, majd a htben 2 rt llni hagyjuk. Rostlapon mind-kt oldalt megstjk, nem tl pirosra, hogy ne szradjon ki. Minden hsszeletre 2 paradicsomkarikt helyeznk, szzuk, rlt fehr borssal meghintjk, friss bazsalikomot tesznk r s nhny csepp olvaolajjal meglocsoljuk. Szeletelt Pannnia sajttal befedjk s forr stben pirosra stjk. Tlalskor a pecsenyelvel thzzuk, tojsos burgonyapppel krtjk.



Csirkemell bazsalikomos slt paradicsommal


csirkemell 60 dkg
paradicsom 15 dkg
olvaolaj 3 cl
Pannnia sajt 25 dkg
s, fehrbors
bazsalikom

Elksztse:
A filzett csirkemelleket zls szerint szzuk, fehr borssal fszerezzk, majd a htben 2 rt llni hagyjuk. Rostlapon mindkt oldalt megstjk, de nem tl pirosra, hogy ne szradjon ki. Felszeleteljk a paradicsomot s minden hsszeletre 2 karikt helyeznk. Szzuk, meghintjk fehrborssal, friss bazsalikomot tesznk r s nhny csepp olvaolajjal meglocsoljuk. Vgl szeletelt Pannnia sajttal lefedjk. Forr szalamanderben pirosra stjk. Tlalskor a csirkt a pecsenyelvel thzzuk. Tojsos burgonyapppel krtjk.



vi eljegyzsi csirkje


csirke 1,2 kg
liszt 8 dkg
pirospaprika 1 dkg
majornna 5 g
rlt bors 5 g
fokhagyma 2 gerezd
vaj 3 dkg
vrshagyma 12 dkg
Pannnia sajt 10 dkg
olaj 5 cl
tejfl 2 dl
rlt kmnymag
s

Elksztse:
A csirkt a szoksos mdon feldarabolom. A lisztet a fszerekkel s a zzott fokhagymval sszekeverem. A csirkedarabokat egyenknt megforgatom benne, majd kivajazott tepsibe vagy jnai tlba egyms mell rendezem. A megmaradt fszeres lisztet rszrom. Karikra vgott vrshagymt teszek r. A reszelt sajtot, az olajat s a tejflt sszekeverem s a szszt is a csirkre ntm. Aluflival lefedve forr stben 50 percig stm, majd a flit leveszem s mg 10 percig pirtom. Remek vendgvr tel, minden elre a stednybe kszthet, mr csak stni kell!



Forr sajtgolyk


Pannnia sajt 30 dkg
tojs 2 db
zsemlemorzsa 15 dkg
olaj 3 dl
reszelt szerecsendi
rlt bors

Elksztse:
A sajtot lereszeljk s sszekeverjk a tojsokkal, gy formzhat masszt kapunk. A keverket tetszs szerint zestjk rlt borssal, szerecsendival (s nem szksges), majd dinyi golykat formlunk belle, melyeket zsemlemorzsba forgatunk s olajban 180 fokon kistnk. Forrn tlaljuk, gy a golyk belseje folykony marad. A sajtgolykat fonyalekvrba vagy majonzbe mrtogatva az albbi kretekkel fogyaszthatjuk: slt burgonya, prolt vagy zldsges rizs, valamint prolt, grillezett zldsgek. nyenceknek a zsemlemorzsval kevert darlt dit ajnlom.


Gngylt vagdalt hs


sertshs 40 dkg
zsmle 2 db
vrshagyma 5 dkg
olaj 3 cl
Pannnia sajt 15 dkg
tej 1 dl
zsr 3 dkg
pirospaprika
rlt bors
s

Elksztse:
A darlt hst a tejbe ztatott, kinyomkodott zsemlvel, az aprra vgott, pirtott hagymval, sval, rlt borssal s pirospaprikval sszegyrjuk. Egy aluflia lapot megkennk zsrral s ujjnyi vastagon, tglalap alakban kinyjtjuk rajta a fszeres masszt. Bebortjuk a vkonyra szelt Pannnia sajttal s a flia segtsgvel sszegngyljk. Tepsibe vagy tzll tlba fektetjk, forr stben kb. 40 percig stjk. Tlals eltt a flibl kibontjuk, felszeleteljk, s tlra tve meghintjk finomra vgott petrezselyemmel



nyenc zldsgtl gazdagon


szeletelt Pannnia sajt 20 dkg
vrshagyma 10 dkg
fokhagyma 3 gerezd
padlizsn 20 dkg
cukkini 15 dkg
zldpaprika 2 db
gomba 20 dkg
paradicsom 10 dkg
zldbab 20 dkg
zldbors 20 dkg
tejfl 2 dl
Petrezselyem, bazsalikom
rlt bors, s

Elksztse:
Egy nagy serpenyben kevs olajon vegesre proljuk az aprra vgott vrshagymt, hozzadjuk a felcskozott zldpaprikt, a zldborst s a zldbabot. Fed alatt proljuk, majd a felkarikzott padlizsnt s cukkinit, a szeletekre vgott gombt s a zzott fokhagymt is hozzadjuk. Ha flig puha, beletesszk a felszeletelt paradicsomot, zls szerint szzuk, borsozzuk, aprra vgott petrezselyemmel meghintjk s bazsalikomot adunk hozz. Egy jnai tlat kivajazunk, zsemlemorzsval meghintjk. Beletesznk egy rteg zldsget, bebortjuk sajtszeletekkel, s gy rtegezzk, amg a hozzvalk el nem fogynak. A tetejre ismt sajtszeleteket tesznk, vkonyan megkenjk tejfllel s elmelegtett stben a sajt olvadsig stjk.



Karfiolos bbos hs


sertskaraj 60 dkg
olaj 8 cl
zldpaprika 10 dkg
paradicsom 10 dkg
karfiol 30 dkg
fokhagyma 2 gerezd
fstlt szalonna 5 dkg
liszt 5 dkg
tej 2 dl
tejfl 2 dl
tojs 1 db
zldpetrezselyem 1/2 cs.
Pannnia sajt 10 dkg
szerecsendi
rlt fehr bors, s

Elksztse:
A sertskarajt nyolc szeletre vgom, s enyhn kiverem. Beszom, kevs olajon pirosra stm, majd kevs vz hozzadsval fed alatt puhra prolom. Nyron egy zldpaprikt s egy paradicsomot is teszek hozz. Mg a hs puhul, elksztem a bbot. A karfiolt ss, fokhagyms vzben megfzm, leszrm. Az apr kockkra vgott szalonna zsrjt kiolvasztom. A szalonnakockkat flreteszem, a visszamaradt zsrbl a liszttel, a tejjel s a tejfllel sr besamelmrtst ksztek. Ha langyosra hlt, hozzadom a tojst, a szalonnt, az ttrt karfiolt, egy kevs aprra vgott petrezselyem zldet, rlt fehr borsot, szerecsendit, zls szerint st. A hsszeleteket egy enyhn olajozott tepsiben egyms mell helyezem s a tetejkre halmozom a karfiolos krmet. Megszrom a lereszelt Pannnia sajttal s forr stben pirosra stm. Burgonyaprvel tlalom.



Kirlyi csirkemell


csirkemell 60 dkg rlt bors
konyak 6 cl s
tej 2 dl
szeletelt Pannnia sajt 20 dkg
dibl 10 dkg

Elksztse:
A brtl, csontjtl elvlasztott csirkemelleket kiverjk, szzuk, borsozzuk s kb. 10 percig 3cl konyakkal zestett tejben ztatjuk. A lecsurgatott csirkeszeleteket vajban majdnem puhra stjk. Tzll tlba szedjk, lentjk a pclvel, ismt 3 cl konyakot ntnk r. Befedjk szeletelt Pannnia sajttal, darlt dival meghintjk s elmelegtett stben kb. 20 percig stjk. Burgonyaprvel, saltval tlaljuk.



Korhely zsemle


zsemle 6 db
fehrbor 3 dl
karika kolbsz 36
Pannnia sajt 18 szelet
liszt 10 dkg
tojs 3 db
reszelt Pannnia sajt 12 dkg
olaj 3 dl
s

Elksztse:
Az enyhn szikkadt zsemlket 4 korongra vgjuk, majd borba ztatjuk, vigyzva arra, hogy ne zzanak el. A zsemlekorongok kz 2 db papriks kolbsz karikt s 1 szelet sajtot tesznk. A megtlttt zsemlt szorosan sszefogjuk, lisztbe, majd felvert tojsba forgatjuk, reszelt sajtba mrtjuk s forr olajban ropogsra stjk. A maradk reszelt sajtot a forr zsemle tetejre szrjuk.



Korona a “sajtok kirlynjvel”


vaj 20 dkg
liszt 10 dkg
tejfl 1 dl
reszelt Pannnia sajt 15 dkg
tehntr 10 dkg
darlt slt hs vagy sonka 20 dkg
tejfl 1/2 dl
tojs 1 db
rlt kmny
s

Elksztse:
A puha vajat elkeverjk a liszttel, a tejfllel s sval. Jl sszedolgozzuk s legalbb egy rra htbe tesszk. Ezutn a tehntrt sszekeverjk a darlt sonkval, 1/2 dl tejfllel, egy egsz tojssal s 10 dkg reszelt sajttal. Megszzuk s rlt kmnnyel zestjk. A kemny tsztt lisztezett deszkn 1 cm vastag tglalap formra nyjtjuk. Egyenletesen rkenjk a tltelket s mintha beigli lenne, szorosan feltekerjk. A rudat kb. 2 cm vastag szeletekre vgjuk, kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszk, tetejt 5 dkg reszelt Pannnia sajttal meghintjk. Elmelegtett stben vilgosbarnra stjk.



Mediterrn csirkemell


csirkemell 60 dkg
fstlt szalonna 8 dkg
vrshagyma 15 dkg
fokhagyma 1 gerezd
olaj 5 cl
paradicsompr 10 dkg
Pannnia sajt 10 dkg
zslya
kakukkf
Leves por
rlt bors
s

Elksztse:
A csirkemellrl a brt eltvoltjuk, s a kicsontozott hst enyhn kiverjk. Kevs sval s rlt borssal bedrzsljk. A zslyt megmossuk, a leveleket lecsipkedjk. Nhny zslyalevelet a csirkemellekre helyeznk, majd 2-2 szalonnaszelettel krbetekerjk s fogvjval megtzzk. A hstekercseket megforrstott olajon krs-krl elstjk. A serpenybl kivve szzuk, borsozzuk. A visszamaradt zsiradkon az apr kockkra vgott hagymt s a zzott fokhagymt vegesre proljuk. Hozzadjuk a paradicsomprt s a kakukkfvet, sval, borssal, leves porral zestjk s sszeforraljuk. A paradicsommrtst egy tzll tlba ntjk, belehelyezzk a csirkemelleket, majd kb. 200 fokra elmelegtett stben 20 percig stjk. Ezutn megszrjuk a lereszelt Pannnia sajttal, visszatoljuk a stbe, s mg kb. 10 percig stjk. Prolt rizzsel fogyasztjuk.



Nizzai padlizsn


padlizsn 1 kg
olvaolaj 8 cl
vaj 5 dkg
liszt 5 dkg
tej 5 dl
reszelt Pannnia sajt 20 dkg
gomba 20 dkg
oregn
rlt fehr bors
s

Elksztse:
A hjas padlizsnt fa vagy manyag kssel kb. 1 cm vastag karikkra szeleteljk s beszva 1 rt llni hagyjuk. Ezutn a szeleteket vzzel lebltjk, leszrtjuk s felforrstott olvaolajban mindkt oldalukat aranybarnra stjk. A padlizsnkarikkat egy tzll tl aljba fektetjk. Elksztjk a besamelmrtst, sval, rlt fehr borssal, oregnval zestjk, bsgesen kevernk bele reszelt Pannnia sajtot s vajon prolt champignon gombt. A besamelt a padlizsngyra tertjk, tetejt megszrjuk a maradk reszelt sajttal s forr stben pirosra stjk.



Pannnia csirkemell vrsboros meggyszsszal


lebrztt, filzett csirkemell 2 dl
reszelt Pannnia sajt 15 dkg
tojs 1-2 db
olaj 1 cl
rlt szerecsendi
rlt bors
s
meggy 40 dkg
fokhagyma 4 gerezd
cukor 3 dkg
ribizlidzsem 5 dkg
szraz vrsbor 1,5 dl
tk. kemnyt 1 dkg
Cayenne bors

Elksztse:
A hsbl 8 szp szeletet formzunk, kiss kiverjk, sval s borssal bedrzsljk. A sajtot sszekeverjk a felvert tojssal s szerecsendival fszerezzk. A masszt rkenjk a hsszeletekre, feltekerjk s fogvjval megtzzk. Beolajozott alufliba csomagoljuk. Tepsibe vagy tzll tlba tesszk, el-melegtett stben kzepes lngon 30 percig stjk. Az utols 5 percre kibontjuk a batyukat, hogy a hs leve elprologjon, besrsdjn. Kzben a magozott meggyet ssze turmixoljuk. A dzsemmel s a cukorral sszekeverjk, fokhagymval s Cayenne borssal zestjk. Felforraljuk s 5 percig fzzk. Vgl belentjk a borral simra kevert kemnytt s ppen csak felforraljuk. A ksz hsbl kivesszk a fogvjkat s a szsszal krlntve, petrezselymes prolt rizzsel tlaljuk.



Pannnia palacsinta


palacsinta 8 db
vaj 5 dkg
Pannnia sajt 25 dkg
snidling 1/2 csom
olajbogy 3 dkg
kmnymag
szerecsendi
s

Elksztse:
A vajat, 20 dkg reszelt Pannnia sajtot, a st, az aprra vgott snidlinget, a kmnyt s a szerecsendit simra keverjk. 8 db palacsintt ksztnk, a sajtkrmmel megkenjk, majd hromszgre hajtva tzll tlba fektetjk ket. A maradk reszelt Pannnia sajttal meghintjk, olajbogyval, snidlinggel dsztjk. Elmelegtett stben 5 perc alatt gyengn tstjk.



Pannnia pogcsa


ftt, ttrt burgonya 30 dkg
liszt 40 dkg
libazsr 10 dkg
tojs 2 db
leszt 3 dkg
tej 1 dl
darlt tepert 15 dkg
Pannnia sajt 15 dkg
s

Elksztse:
A burgonyt, a lisztet, a libazsrt s egy tojst a kevs langyos tejben felfuttatott lesztvel sszegyrok. Lisztezett gyr-deszkn 1,5 cm vastag lapp nyjtom, rkenem a darlt tepertt s meghintem a reszelt sajt 1/3-val. sszehajtogatom, s 1 rt pihentetem. Ismt kinyjtom, meghintem a reszelt sajt msodik 1/3-val s 1 rt pihentetem. Legvgl 2 cm vastagra nyjtom, bevagdosom, tojssal megkenem, rszrom a maradk reszelt sajtot, s pogcsaszaggatval kiszaggatom. A tepsiben mg fl rt pihentetem. Forr stben kb. 25-30 perc alatt aranysrgra stm.



Pannnia sajtkrztt


vaj 7 dkg
Pannnia sajt 10 dkg
mustr 3 dkg
Piros Arany 3 dkg
vrshagyma 5 dkg
citrom 1/2 db
rlt bors
s

Elksztse:
A fszerekkel s a reszelt sajttal habosra keverjk a vajat. Legalbb nhny rn t htszekrnyben tartjuk, gy az zek sszernek s a krztt llaga kemnyebb lesz. Ha a fenti fszereken kvl fl teskanl rlt kmnyt is tesznk hozz, ms karakter telt kapunk. Fehr kenyrrel vagy pirtssal tlaljuk. Jl hasznlhat hidegtlakhoz, kitn reggeli vagy vacsoratel.



Pannnia sajtsalta


majonz 1 tubus
tejfl 4 dl
fehrbor 2 cl
porcukor 2 dkg
mustr 3 dkg
citrom 1 db
Pannnia sajt 20 dkg
alma 2 db
zldpetrezselyem 1/2 cs.
s

Elksztse:
A majonzt, a tejflt s a bort jl sszekeverjk, majd sval, porcukorral, citromlvel s mustrral zestjk. A sajtot s az almkat kb. 1-1,5 cm-es kockkra vgjuk s hozzkeverjk az elkszlt saltaalaphoz. Mg egyszer alaposan tforgatjuk, majd 2-3 rra htbe tesszk. Tlals eltt almakarikkkal, petrezselyemmel, reszelt Pannnia sajttal dsztjk.



Pikns csirkemell Aranka mdra


csirkemell 60 dkg
liszt 5 dkg
olaj 8 cl
gomba 15 dkg
paradicsompr 10 dkg
kmnyes reszelt Pannnia sajt 10 dkg
delikt, majornna
rlt bors

Elksztse:
A csirkemellet kicsontozzuk, gyengn kiverjk. Kevs delikttal megszrjuk, lisztben megforgatjuk. Forr olajban elstjk s kevs vzzel, fed alatt megproljuk. A gombt felszeleteljk, olajon megproljuk, delikttal, majornnval, borssal zestjk. Hozzadjuk a paradicsomprt s egy kevs ideig egytt proljuk. Lapos jnaiba fektetjk a hsokat, rntjk a gombs ragut, reszelt sajttal megszrjuk s a stben addig stjk, amg a sajt rolvad.



Porhanys sajtos pogcsa


rtesliszt 50 dkg
szalakli 2 dkg
Rama margarin 25 dkg
Pannnia sajt 15 dkg
tejfl 2 dl
vaj 3 dkg
tojssrgja 1 db
s

Elksztse:
A lisztet, a st s a szalaklit szrazon csommentesre keverjk. A tbbi hozzvalval gyorsan s alaposan sszedolgozzuk s 20 percet pihentetjk. A tsztt ujjnyi vastagra nyjtjuk, a pogcskat kiszaggatjuk, egyenknt krbesodorjuk s egy vajjal megkent stlapra tesszk. Ne rakjuk tl srn, hogy maradjon helyk a nvekedsre. Bekenjk tojssrgjval s reszelt Pannnia sajttal megszrjuk. Kzepesen meleg stben kistjk. Ha teljesen kihlt, akkor a legfinomabb.

 
BEJELENTKEZS
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
CHAT BOX

Az let nincs tktve masnival, de azrt ajndk.

narckpem

 
OLDALAIM
 
BARTI OLDALAK
 
A NAP IDZETE

Blcs gondolatok

 

 
 
BANNEREK


misitata bannere



 

 

 

 

 
VEGYES

Nagyon szp kpek

 


Imdkoz n

Emlkezs

Ha fejfd mellett g a gyertya,
Ltjuk benne arcod,
Odafntrl-messzesgbl,
Karod felnk nyjtod.
Vigyzol rnk most is,tudjuk,
Ugyangy mint rgen,
Drga j apm,sosem felednk tged!

Drga desapm

Abdai Antal

Nyugodj bkben,

elhunyt 2011.06.01

Gyertya disz

EMLKOLDALA


Megemlkezs az .vfordul alkalmbl.


Halottak Napjra.



Lengyel Joln

1951-2013

Szved pihen, a mink vrzik, a fjdalmat csak az lk rzik. Szmunkra Te sosem leszel halott, rkk lni fogsz, mint a csillagok.

 

EMLKOLDALA

 

 
HTML-KDOK*KPGALRIA*HONLAPDESIGN*RECEPTEK*EGSZSGTR*VERSEK-IDZETEK

 


Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!